شیردهی بعد از پروتز سینه

شیردهی بعد از پروتز سینه؛ نکات طلایی + نحوه شیردهی

شیردهی بعد از پروتز سینه، یکی از دغدغه های بانوانی می باشد که این جراحی را انجام داده اند و یا قصد باردار شدن را دارند . در این مقاله تمامی نکات در این باره ذکر شده است و تمام اطلاعات را در اختیار شما قرار داده ایم تا بدون هیچ نگرانی برای این جراحی آماده شوید.

با ما همراه باشید.

شیردهی بعد از پروتز سینه

آیا شیردهی بعد از پروتز سینه امکان پذیر است؟

هنگام بارداری یا برنامه ریزی برای بچه دار شدن، بسیاری از زنانی که جراحی سینه انجام داده اند این سوال را مطرح می کنند که آیا می توانند بعد از آن شیردهی داشته باشند یا خیر. علیرغم آنچه برخی از زنان ممکن است تصور کنند، پاسخ اغلب مثبت است.

در طی جراحی بزرگ کردن سینه، پروتز سینه بین دیواره قفسه سینه و سینه شما قرار می گیرد و از تداخل با مجاری سینه یا غدد پستانی که شیر از آنها دفع می شود، جلوگیری می شود. در حالی که برخی از بافت های غده ای در حین کوچک کردن سینه برداشته می شود، در بیشتر موارد بافت سینه کافی برای تولید شیر پس از جراحی باقی می ماند.

توجه داشته باشید با انجام جراحی پروتز سینه هیچ تضمینی وجود ندارد که مادر شیر کاملی داشته باشد. در صورتی که نوع برش مورد استفاده در جراحی پستان، اعصاب سینه و نوک سینه را که توسط شیردهی تحریک می شوند، قطع کند، ممکن است عرضه شیر محدود شود. بنابراین بهتر است قبل از جراحی پروتز سینه حتما با مشاور شیردهی خود مشورت کنید.

نکات مهم درباره شیردهی بعد از پروتز سینه

بزرگ کردن سینه یکی از رایج ترین عمل های جراحی پلاستیک در سراسر جهان است و در دو دهه اخیر جذب آن افزایش یافته است. بانوان برای تصمیم گیری آگاهانه در مورد اینکه آیا تحت عمل جراحی زیبایی سینه قرار گیرند یا خیر، به اطلاعاتی در مورد همه پیامدهای مرتبط نیاز دارند. ما یک بررسی سیستماتیک برای ارزیابی نتایج شیردهی در بین بانوانی که دارای پروتز سینه هستند، انجام دادیم.

نکاتی وجود دارند که جراح منتخب با رعایت کردن آن ها از بروز هرگونه عوارضی در شیردهی پس از جراحی جلوگیری خواهد کرد.

✅ مکان قرار گیری پروتز های سینه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد تا در شیردهی بعد از پروتز سینه تاثیری نداشته باشند.

✅ ایمپلنت ها بین بافت غده سینه و عضله دیواره قفسه سینه یا ممکن است در زیر لایه عضلانی قرار می گیرند. وقتی پروتز ها مستقیماً روی بافت پستان قرار می‌گیرند، فشاری که آن‌ها بر مجاری شیردهی وارد می‌کنند موجب می شود تولید شیر کافی در طول این دوره برای مادر دشوارتر شود. هنگامی که ایمپلنت ها در زیر لایه ماهیچه ای دیواره قفسه سینه قرار می گیرند، کمتر در تولید یا جریان شیر اختلال ایجاد می کنند.

✅ در طی جراحی پروتز سینه، ایمپلنت‌ها ممکن است از طریق برش‌هایی که در زیر بغل، در چین زیر سینه یا اطراف آرئول (ناحیه تیره‌تر اطراف نوک پستان) ایجاد می‌شود، قرار داده شوند. برش هایی که در زیر بغل و زیر پستان ایجاد می شود کمتر بر شیر دهی بعد از پروتز سینه تاثیر می گذارد. هنگامی که برش هایی در اطراف آرئول ایجاد می شود، اعصاب یا مجاری شیر ممکن است قطع شوند که ممکن است جریان شیر را کاهش دهد.

شیردهی بعد از پروتز سینه چگونه است؟

شما با انتخاب بهترین جراح پروتز سینه در تهران می توانید با خیال آسوده نوزاد خود را تغذیه کنید. توجه داشته باشید پروتز سینه بر غدد شیردهی هیچ تاثیری نخواهند داشت و شما می توانید پس از انجام این جراحی اقدام به بارداری کنید.

البته توجه داشته باشید ایمپلنت‌ها مانع از دریافت غذای کافی نوزاد از طریق شیردهی انحصاری می‌شوند، ممکن است نیاز به مکمل‌های غذایی برای کودک داشته باشند.

نتیجه گیری:

با توجه به تمامی نکاتی که تا به  اینجا ذکر کردیم، پروتز سینه بر روی شیردهی هیچ تاثیری نخواهد داشت. البته توجه داشته باشید انتخاب جراح پلاستیک مناسب در این امر از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. شما با مراجعه به دکتر جواد رحمتی از بروز هرگونه عوارضی جلوگیری خواهید کرد و در نهایت بهترین نتیجه را از این جراحی خواهید داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط